ΑΓΓΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-20B101) | ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
| ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-20B102) | ΤΖΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ |
| ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ (Θ) (CHEF-20B103) | ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-20B104) | ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ (Θ) (CHEF-20B105) | ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ Ι (Ε) (CHEF-20B106) | ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙΙ (Ε) (CHEF-20B107) | ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙΙ (Θ) (CHEF-20B108) | ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (Θ) (CHEF-20B109) | ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ |
|