ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-20A101) | ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ |
| ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF-20A102) | ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (Θ) (CHEF-20A103) | ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF-20A104) | ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF-20A105) | ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-20A106) | ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A107) | ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A108) | ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A109) | ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A110) | ΠΑΝΑΓΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (CHEF-20A111) | ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
|